Η παρουσία μας στην ασφαλιστική αγορά θα ενισχυθεί

280917-SYNEYNT_300WΣυνέντευξη η οποία δημοσιεύτηκε στην Ειδική Έκδοση της εφημερίδας NEXT DEAL τεύχος 389

Ποιοί είναι οι αναπτυξιακοί στόχοι της εταιρείας;

Οι άμεσοι στόχοι μας για το επόμενο διάστημα είναι ποσοτικοί και ποιοτικοί και εστιάζουν στην ενίσχυση της παρουσίας της D.A.S. Hellas στην ελληνική αγορά .
Με προϊόντα Νομικής Προστασίας που σχεδιάζονται, υφιστάμενα προγράμματα που εμπλουτίζονται και σε στενότερη συνεργασία με τους ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές, θα επιδιώξουμε την εδραίωση της Νομικής Προστασίας στη συνείδηση των πολιτών και φυσικά στον κλάδο της ιδιωτικής ασφάλισης.
Απαραίτητη προϋπόθεση προς αυτή την κατεύθυνση είναι η δημιουργία ευέλικτων και σύγχρονων προϊόντων τα οποία θα ανταποκριθούν στις καθημερινές ανάγκες που προκύπτουν σε νομικά και φυσικά πρόσωπα και απαιτούν εξειδικευμένη αντιμετώπιση.
Εξίσου καθοριστικός παράγοντας στην ανάπτυξή μας, είναι η συγκροτημένη εκπαίδευση και διεύρυνση του δικτύου συνεργατών ώστε να συστρατευθεί στην προσπάθεια και να τη στηρίξει ουσιαστικά.
Να επισημάνω ότι η D.A.S. Hellas έχει μακρά πορεία στην αγορά. Διαθέτει υψηλή τεχνογνωσία, έχει αναγνωρισμένους συνεργάτες και εξειδικευμένα προϊόντα με ευδιάκριτα ποιοτικά χαρακτηριστικά. Αυτά είναι τα διαχρονικά πλεονεκτήματά της και σε αυτά βασίζουμε κάθε μελλοντική ανάπτυξη.
Είστε αισιόδοξος για την πορεία της αγοράς;
Οι συνθήκες που σήμερα επικρατούν στην ελληνική οικονομία με τις αντίστοιχες επιπτώσεις τους στην κοινωνία, δίνουν ένα ξεκάθαρο μήνυμα για την ανοδική πορεία στον τομέα της ιδιωτικής ασφάλισης.
Ο κλάδος μπορεί, και θα κληθεί να στηρίξει συμπληρωματικά το κράτος στα θέματα ασφάλισης –περίθαλψης, και όλους τους πολίτες στην καθημερινότητα της ιδιωτικής οικογενειακής και επαγγελματικής τους ζωής.
Για αυτό και είναι φανερό ότι η ασφαλιστική αγορά θα προχωρήσει ταχύτατα.
Όμως, αυτό που αναμένεται να συμβεί, δημιουργεί σε όλους τους συντελεστές της – εταιρείες, διαμεσολαβητές και θεσμικούς φορείς – μεγάλες ευθύνες.
Οφείλουμε ως αγορά να ενισχύσουμε και τον επαγγελματισμό μας και την εκπαίδευσή μας για να ανταποκριθούμε με συνέπεια και επάρκεια στις ανάγκες των πολιτών, των οργανισμών, και των συλλογικών φορέων τους οποίους ούτως ή άλλως ενημερώνουμε καθημερινά για τη χρησιμότητα της ιδιωτικής ασφάλισης.
Ο τομέας θα διακριθεί και θα ανταποκριθεί στο σύνθετο έργο που καλείται να προσφέρει.
Εκτιμώ πως οφείλουμε, με έγκαιρη προετοιμασία από τώρα, να δημιουργήσουμε τις κατάλληλες συνθήκες, ώστε ο υγιής τομέας της ιδιωτικής ασφάλισης να καταλάβει τη θέση που του αρμόζει στη συνείδηση της κοινωνίας.

ΠΙΣΩ