Αγαπητοί μας πελάτες,

Είμαστε σε πρωτοφανείς καιρούς. Ο COVID-19 έχει αλλάξει τον τρόπο που σκεφτόμαστε, τον τρόπο που ζούμε. Ωστόσο, βοηθούμε τους ανθρώπους και τις εταιρείες να αντιληφθούν ότι έχει σημασία αυτό που κάνουμε. Σας διαβεβαιώνω ότι είμαστε εδώ για να σας υποστηρίξουμε σε αυτές τις δύσκολες στιγμές.

Δεδομένου ότι η Παγκόσμια Οργάνωση Υγείας κήρυξε το ξέσπασμα του covid-19 ως πανδημία, όλος ο κόσμος είναι σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης. Τα δραστικά μέτρα που έλαβαν οι πληγείσες χώρες για τον περιορισμό αυτής της πανδημίας υπογραμμίζουν τη σοβαρότητα της κατάστασης για τις κοινωνίες, την οικονομία και κάθε άτομο.

Ο Όμιλος ERGO και η D.A.S. Hellas παρακολουθούν τις τρέχουσες εξελίξεις με ανησυχία, αλλά χωρίς πανικό. Οι σκέψεις μας είναι ιδιαίτερα σε όλους εκείνους που επηρεάζονται άμεσα. Βασική μας προτεραιότητα σε αυτούς τους καιρούς είναι η προστασία του προσωπικού μας και των επιχειρηματικών μας εταίρων, και λαμβάνουμε όλα τα κατάλληλα μέτρα για να διασφαλίσουμε την υγεία και την ασφάλειά τους.

Ταυτόχρονα, προς το συμφέρον όλων των πελατών μας, διασφαλίζουμε ότι οι λειτουργίες και οι επιχειρηματικές μας δραστηριότητες μπορούν να συνεχιστούν χωρίς διακοπή. Αν και οι ακριβείς επιπτώσεις της κατάστασης δεν μπορούν ακόμη να προβλεφθούν, δεν υπάρχουν λόγοι ανησυχίας για τη σταθερότητα της εταιρείας μας. Η οικονομική θέση του Ομίλου παραμένει ισχυρή, ακόμη και υπό τις παρούσες συνθήκες και έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη ότι θα συνεχίσουμε να σας παρέχουμε το είδος της υπηρεσίας που έχετε ήδη γνωρίσει και περιμένετε από εμάς.

Η πανδημία που έχουμε μπροστά μας έφερε πολλές αβεβαιότητες, αλλά δεν υπάρχει αμφιβολία για τη δέσμευσή μας απέναντί σας. Αν μας χρειάζεστε, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Για να συνεχίσουμε την παροχή των υπηρεσιών μας, συγκροτήσαμε έτσι την ομάδα μας, ούτως ώστε να αντιμετωπίσουμε συγκεκριμένα τις ερωτήσεις και τις ανησυχίες σας. Η ομάδα μας είναι έτοιμη να σας υποστηρίζει.

Σας ευχαριστούμε που μας επιτρέπετε να είμαστε συνεργάτες σας.
Να είστε ασφαλείς και υγιείς.

Με εκτίμηση,

D.A.S. Hellas
Μάνος Κάλλης

Πίσω στα νέα