Στιγμές χαράς, θαλπωρής, με παιχνίδι, διασκέδαση και πολλά δώρα, για όλα τα παιδιά, περιέβαλλαν την παραμονή των στελεχών της D.A.S. Hellas στο «Χατζηκυριάκειο ίδρυμα» στον Πειραιά χθες το απόγευμα.

Η επίσκεψη έγινε με αίσθηση οικειότητας, καθώς είναι η δεύτερη χρονιά, όπου η εταιρεία επισκέπτεται το «Χατζηκυριάκειο» αναγνωρίζοντας το σημαντικό έργο που προσφέρει. Εξίσου οικεία, και θερμή, ήταν και η υποδοχή των παιδιών και του προσωπικού όπου από πέρυσι είχαν ζωντανές αναμνήσεις από τους ανθρώπους της εταιρείας.

Δημιουργήθηκε μια πραγματικά γιορτινή ατμόσφαιρα. Προσφέρθηκαν ένα προς ένα τα δώρα που είχαν επιλεγεί ειδικά για το κάθε παιδί, στήθηκε, με πρωτοβουλία της D.A.S., ένα «δημιουργικό εργαστήρι» που με την υπόδειξη των ειδικών προκάλεσε το ενδιαφέρον και τη συμμετοχή των παιδιών μικρότερης κυρίως ηλικίας. Φαγητά, ροφήματα και πολλά πολλά γλυκά, συνέβαλαν στην ικανοποίηση των παιδιών. Μέσα από τις συζητήσεις, και τη γιορτινή ατμόσφαιρα δημιουργήθηκε ένα πολύ φιλικό κλίμα που προσέφερε χαρά, ικανοποίηση και ζωηρά συναισθήματα που πλαισιώθηκαν από ανταλλαγές ευχών για υγεία, ευτυχία, δύναμη και πρόοδο.

Πίσω στα νέα