Δηλώσεις της κυρίας Σταυρογιάννη στους New Times για την D.A.S. Hellas

2-SYN-OMI_300WΤεύχος Σεπτεμβρίου 2014

Νάντια Σταυρογιάννη, Διευθύνουσα Σύμβουλος & Αντιπρόεδρος Δ.Σ. της D.A.S. Hellas

«Με συνεχή παρουσία για πάνω από 40 χρόνια στην Ελλάδα και αναπτυσσόμενη με ταχύτατους ρυθμούς η D.A.S.Hellas ακολουθεί πιστά το παράδειγμα της D.A.S. Deutscher Automobil Schutz, του ηγέτη της Ευρώπης στον κλάδο της Νομικής Προστασίας. Μιας εταιρείας με εκατομμύρια ασφαλισμένους και χιλιάδες εργαζόμενους να βρίσκονται διαρκώς στο πλευρό τους.

Με άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό, εκτεταμένο δίκτυο συνεργατών και καινοτόμα προϊόντα απαντά δυναμικά στις σύγχρονες προκλήσεις της εποχής και παρέχει εξυπηρέτηση υψηλού ποιοτικού επιπέδου. Είναι πάντα δίπλα σε κάθε ασφαλισμένο της και ειδικά, όταν παραστεί η ανάγκη να προσφύγει στην δικαιοσύνη.

Ο επαγγελματισμός και η συνέπεια είναι οι λέξεις κλειδιά. Είναι τα στοιχεία εκείνα που διακρίνουν τους ανθρώπους της D.A.S.Hellas και συμβάλλουν καθοριστικά στην οικοδόμηση υποδειγματικών σχέσεων αμοιβαίας εμπιστοσύνης.

Οι επιστημονικές μέθοδοι που εφαρμόζει σε όλες τις διαδικασίες και οι τεχνολογίες αιχμής που έχει υιοθετήσει, αυξάνουν την αποτελεσματικότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών και συμβάλλουν αποφασιστικά στο να βρίσκουν οι ασφαλισμένοι το δίκιο τους.

Στο οικονομικό περιβάλλον που διαμορφώθηκε τα τελευταία χρόνια με την οικονομική κρίση, είναι πολύ σημαντικό για τον καθένα είτε αυτός είναι ιδιώτης, είτε είναι επιχειρηματίας ή επιτηδευματίας, να διαθέτει νομική κάλυψη και υποστήριξη υψηλού επιπέδου προκειμένου να υπερασπιστεί τα συμφέροντά του κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Τροχοπέδη στην προσπάθεια αυτή αποτελούν το υψηλό κόστος των δικαστικών ενεργειών καθώς και η πολυπλοκότητα, η πολυνομία και η καθυστέρηση στην απονομή δικαιοσύνης.

Η D.A.S. έρχεται να δώσει λύση στα προβλήματα αυτά, αναλαμβάνοντας την κάλυψη του κόστους των δικηγορικών αμοιβών και δικαστικών εξόδων εν γένει, προκειμένου η πρόσβαση στη δικαιοσύνη να γίνει εύκολη και προσιτή για τους ασφαλισμένους.»

ΠΙΣΩ